Maatschappelijk

MHCD is meer dan een hockeyclub. Uiteraard is het onze core business om ervoor te zorgen dat onze leden op een sportieve en gezellige manier kunnen hockeyen, maar daarnaast is het onze topprioriteit dat MHCD voor de leden een veilige en vertrouwde omgeving is waarin met name onze jeugdleden zich kunnen blijven ontwikkelen, juist ook buiten het hockeyveld. Bij MHCD groeien leden en groeien ze op. Ze zijn bij ons thuis van huis. In de bijna 50 jaar dat de vereniging bestaat, is gebleken dat de vriendschappen die op de club gesloten worden een leven meegaan en MHCD is er trots op daaraan bij te kunnen dragen.

MHCD kijkt echter niet alleen naar zijn leden, maar vervult een bredere maatschappelijke positie in de regio Drunen. Zo wordt het sportcomplex niet alleen gebruikt door de vereniging, maar wordt het bijvoorbeeld ook ingezet als onderkomen van de buitenschoolse opvang, voor oefentrainingen van het Sportkompas en voor gymlessen van het d’Oultremontcollege.

 

Het bestuur van MHCD is altijd bereid om het palet aan al dan niet niet-hockeygerelateerde activiteiten uit te breiden en bij te dragen in het uitoefenen van de activiteiten van andere partijen. Bij interesse is het mogelijk een aanvraag of voorstel betreffende een samenwerking in te dienen door contact op te nemen met [email protected].


Stage bij MHCD

MHCD is een erkend leerbedrijf. Dit betekent dat onze vereniging een stage kan bieden aan studenten en scholieren die de een MBO-opleiding volgen.

MHCD is erkend voor de volgende opleidingen:
Coördinator buurt, onderwijs en sport, niveau 4
Coördinator sportinstructie, training en coaching, niveau 4
Sport- en bewegingsleider, niveau 3

Wil jij graag stage lopen bij MHCD of heb je vragen? Neem dan contact op met Paulien Kok [email protected] of via 06 13112158.