Landelijk LG-hockeytoernooi

6-6 Nieuws

Wees welkom bij het LG-hockeytoernooi!

Het nationaal LG-hockeytoernooi komt op zaterdag 24 juni 2023 naar Drunen! Een mooi moment om eens te komen kijken wat deze sport inhoudt. Komt gerust langs!

Wie & wat
LG-hockey is een hockeyvorm voor kinderen en jongeren met een lichamelijke en/of gedragsbeperking. Heb je door bijvoorbeeld een motorische achterstand of autisme behoefte aan extra begeleiding of ondersteuning bij het sporten, of vind je het fijn om te sporten met gelijkgestemden, dan is deze vorm van hockey perfect voor jou! LG-hockey wordt gespeeld in 6-tallen en wordt aangeboden bij hockeyclub MHCD in Drunen.

Ieder jaar wordt een nationaal toernooi georganiseerd tussen alle LG-hockeyteams (6-tallen) in Nederland. Dit jaar is het de beurt aan MHCD om het toernooi te faciliteren.

Waar

Het toernooi vindt plaats bij hockeyclub MHCD, Prins Hendrikstraat 80 in Drunen.

Wanneer
Op zaterdag 24 juni 2023. Wedstrijden starten om 11.00 uur en om 15.00 uur is de prijsuitreiking.

Geïnteresseerd?
Kom gerust een kijkje nemen! Entree is gratis. Daarnaast kunnen bezoekers ook meedoen aan de gratis hockey-clinic (1x in de ochtend en 1x in de middag) én wordt er een speciaal knotshockey-veld opgebouwd waar je helemaal los kan gaan! 

Het LG-hockeytoernooi wordt georganiseerd door hockeyclub MHCD en Stichting de Schroef. Voor meer informatie mail je naar: [email protected] 


 

Reacties
Wil je reageren op het nieuws ?

Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer nu!
Wil je reageren op het nieuws ?