Sponsoren bedankt!

6-6 Nieuws

Beste gewaardeerde sponsor,

Het hockeyseizoen zit er bijna op en we staan aan de vooravond van ons Jubileumjaar. MHCD bestaat op 14 maart 2024 alweer 50 jaar! Bijzondere jaren van hockeyen op een knollenveld op Camping De Klinkaert tot onze huidige prachtige accommodatie waar de knollenvelden inmiddels zijn overgegaan in kunstgras.

Dus komend seizoen (van eind augustus tot volgend jaar zomer) gaat een seizoen worden vol mooie evenementen waarin we samen weer mooie herinneringen gaan maken.

Het is al vaker gezegd; een vereniging kan niet bestaan zonder de trouwe achterban. Dus ook niet zonder sponsors. Afgelopen jaren zijn er weer veel nieuwe sponsors bijgekomen en daarnaast zijn veel sponsors MHCD al jaren trouw (vaak al tientallen jaren) en daar zijn wij enorm blij mee! Er zijn veel plannen voor de toekomst en zonder jullie zijn veel plannen simpelweg niet haalbaar.

Daarom dit woord van dank naar jullie toe. We zijn trots op onze vereniging en we hopen nog vele jaren samen met jullie het glas te kunnen heffen. De agenda voor het Jubileumjaar volgt snel!

Daarnaast nodigen we jullie van harte uit op de laatste Super-Sunday van dit seizoen, a.s. zondag 11 juni! Onder het genot van een drankje zullen we de kampioenen huldigen (rond 14 uur) en zullen er wellicht nog een paar teams kampioen worden die dag?! Kortom, gezelligheid op onze club. Iedereen is van harte welkom!

 

De sponsorcommissie,

Patricia, Ron, Henri en Adriaan

 

Reacties
Wil je reageren op het nieuws ?

Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer nu!
Wil je reageren op het nieuws ?