Jubileumfeest 50 jaar MHCD: schrijf je in

9-5 Nieuws
22 juni 2024 viert MHCD haar 50-jarig jubileum!

Deze gezelligste hockeyclub van Drunen bestaat dit jaar 50 jaar en dat mag natuurlijk niet ongemerkt voorbij gaan! Feesten zit bij MHCD in het bloed en daarom organiseren we een spetterend feest voor alle leden, oud-leden, ouders en vrijwilligers. De club wordt omgetoverd tot een sfeervol feestterrein met voor ieder wat wils. Vanaf 19:30 uur openen we de poorten en vanaf 20:00 uur zal het festijn losbarsten.

Schrijf je vanaf nu in op event.mhcd.eu! Aanmelden verplicht!

Muziek:
We trappen de avond af met livemuziek van de band Impakt. Deze ultieme allround-coversensatie speelt een wirwar aan muziekstijlen en staat garant voor een sfeervolle avond met swingende muziek. Dus trek je dansschoenen maar aan en zing mee met de grootste hits! Later op de avond zullen ook vertrouwde DJ’s de speakers laten knallen om sensationeel af te sluiten!

Eten en drinken:
Onze barvrouw Nicole staat met een leger tappers klaar om alle bestellingen razendsnel af te werken en ook een bubbeltje mag voor deze bijzondere gelegenheid niet ontbreken. Rondom de feesttent zullen diverse snacks verkrijgbaar zijn, zodat iedereen voldoende energie houdt om lekker door te fuiven. NIX18

Gezellig samenzijn:
Naast dit alles is er natuurlijk ook alle gelegenheid om bij te kletsen met oude en nieuwe bekenden. Trommel al je (oud-)teamgenoten of die mede-ouders langs de lijn van weleer op, want wij hopen dat iedereen erbij is om er samen een onvergetelijke avond van te maken! Alle (oud-) leden (vanaf 18 jaar), ouders van (oud-) leden, (voormalig-) vrijwilligers en sponsoren zijn welkom en mogen allen per persoon één introducé meenemen.

Gratis entree, aanmelden verplicht!
De entree tot het feest is gratis, dus er is eigenlijk geen enkele reden om niet te komen. Dit wil je niet missen!

Jubileumboek:
Het Jubileumfeest is ook dé gelegenheid om een exemplaar van het exclusieve MHCD Jubileumboek op te halen! Je kunt deze bestellen via: Jubileum.mhcd.eu

We hopen jullie allemaal te zien op 22 juni om te proosten op 50 jaar MHCD!

De Jubileumcommissie en het Bestuur

 

Reacties
Wil je reageren op het nieuws ?

Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer nu!
Wil je reageren op het nieuws ?