Retro MHCD sweater terug van weggeweest!

30-5 Nieuws
De ‘hockeybal in gras-trui’ is een echte MHCD klassieker en is ter ere van ons feestjaar terug in een speciale jubileumuitvoering! Menig lid zal zich deze trui herinneren of zelf gedragen hebben in de tijd dat watervelden nog uitgevonden moesten worden.

Nu bieden we dé kans om dit retro item opnieuw te bemachtigen en om een hele nieuwe generatie hockeyers kennis te laten maken met deze prachtige sweater.

Dit sweatshirt van zacht katoenen stof is verassend licht en geschikt voor alle seizoenen en natuurlijk de ideale kleding na een hockeywedstrijd of training. Ook zeker te dragen als casual trui of op een (jubileum)feestje.

Kortom deze diep blauwe, stijlvol getailleerde unisex sweater mag niet ontbreken in de garderobe van elke MHCD’er!

Bestel 'm nu op jubileum.mhcd.eu

Voor volwassenen en kinderen
De trui is beschikbaar in alle maten voor zowel kinderen als volwassenen in de MHCD webshop.

Zacht prijsje
De sweater is van zeer goede kwaliteit en is voor slechts 29,95 te bestellen. Kinderen (of volwassenen met kindermaten of blote navels) kunnen zelfs voor maar 24,95 rondlopen in deze unieke trui. Dus ook ideaal om cadeau te doen!

Bestellen en afhalen
Na online bestelling is je trui af te halen in het clubhuis van MHCD nadat je hier per mail bericht over gehad hebt. I.v.m. batches waarin de trui bedrukt wordt, kan dit in enkele gevallen enkele weken duren.

De Jubileumcommissie


 

Reacties
Wil je reageren op het nieuws ?

Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer nu!
Wil je reageren op het nieuws ?