Info en agenda juniorenteams

18-6

Het einde van het seizoen is nabij ...

 

Hiermee gaat onze grote dank uit aan alle trainers, coaches en managers van afgelopen seizoen! Heel veel dank voor al jullie inzet, enthousiasme, inspiratie, organisatietalent en creativiteit bij het begeleiden van jullie teams. Petje af hiervoor!

 

De nieuwe teamindeling voor de junioren jongensteams is inmiddels bekend. 

Morgen, woensdag 19 juni zal ook de indeling voor de junioren meisjesteams bekend worden.

 

Zomervakantie

De zomervakantie staat voor de deur. Vanaf zaterdag 6 juli t/m zondag 11 augustus zullen berichten naar de mailbox [email protected] zeer beperkt gelezen worden. In de laatste week van de schoolvakantie gaan we weer opstarten voor het nieuwe seizoen en zullen de mails weer opgepakt worden.

 

Trainingsschema

De trainingsdagen en -tijden voor volgend seizoen zijn nog niet bekend.

We verwachten het trainingsschema aan het einde van de zomervakantie vlak voor de start van het nieuwe seizoen bekend te kunnen maken. Deze is dan in te zien via de MHCD-app.

 

Personele bezetting TC Junioren

Met ingang van het nieuwe seizoen zullen Kees van Rooij en Rovin Brouwer stoppen met hun jarenlange activiteiten voor de TC Junioren. We verwelkomen Mirte Driesser en Thomas Slotema als nieuwe TC-leden.

Hiermee hebben we nog 1 openstaande vacature voor iemand die met name de organisatie van de jongenslijn mee wil oppakken. Mocht je interesse hebben dan horen we dit uiteraard heel graag!

 

Voorlopige agenda start nieuwe seizoen:

·       Zaterdag 24 augustus (onder voorbehoud): kick-off nieuwe seizoen, trainers clinic en ophalen van materialen en keeperstassen. Nadere info volgt nog.

·       Week van 26 augustus: start trainingen

·       Zaterdag 31 augustus: regionale oefenwedstrijden voor alle juniorenteams

·       Zaterdag 7 september: start competitiewedstrijden

 

We wensen iedereen alvast een hele fijne zomervakantie toe!