Iedereen bedankt voor een geslaagd Jubileumweekend!

26-6 Nieuws

De katers zijn over, de ballonnen zijn lek geprikt en de irritante pop-up is weer van de site: Het 40-jarig jubileum is nu echt voorbij. Tonnen zijn vrijdag en zaterdag opgegaan aan frisdrank en ranja, om over de alcoholconsumptie zaterdagavond maar niet te spreken. Paracetamol en ibuprofen kan gedeclareerd worden bij de penningmeester ([email protected])

Vanaf de officiële start van het ‘Jubileumweekend’ vrijdagavond, het 6-tegen-6 toernooi voor de B- en C-jeugd, deed een ieder vol enthousiasme mee aan de activiteiten. Hier nog een kort overzicht van wat er zich vanaf toen allemaal heeft afgespeeld:

De finale eindigde vrijdag in een gelijkspel, maar de animo voor shoot-outs verdween als sneeuw voor de zon toen DJ’s Joris Morshuis en Pim Grether (a.k.a. DJ Duracell) in het clubhuis de maximale capaciteit van de boxen begonnen op te zoeken. 400 flessen frisdrank, 700 bitterballen, 20 zakken chips en 1 plakkerige vloer verder kwam het feest tot een einde.

Na een grondige dweilbeurt gingen de jubileum activiteiten op dag 2 al weer vroeg verder met het Minifestijn voor de jongste leden! Een hockeydansclinic, schminksessie, evenwichtsspel en stormbaan stonden onder andere op het programma.

Zaterdag middag was het de beurt aan de E- en D-jeugd: Een door de Rabobank aangeboden clinic onder leiding van Drunens eigen Heren en Dames 1 en tophockeyers Sabine Mol en Maartje Krekelaar (Wie heeft ze niet boven z’n bed hangen). De kinderen waren leergierig en ook het LG team genoot zichtbaar van alle "professionele” begeleiding. 

Het feest voor alle leden en oud-leden vormde ’s avonds de grande finale van het Jubileumweekend. Speciaal voor dit slotstuk was de binnentuin van ons clubhuis sfeervol aangekleed een heeft Ingrid Lelieveld 3000 ballonnen opgeblazen. Na de huldiging van de leden van het eerste uur door de voorzitter en een gezamenlijke toost,  heeft de band ‘Sjampeen’ de ruim 400 aanwezigen een geweldige avond bezorgd. Onder leiding van admiraal Nicole vloeide het door ‘de Barmannen’ getapte bier rijkelijk en de door Wijnand van Delft verzorgde versnaperingen vonden gretig aftrek. Binnen in het clubhuis zorgde DJ Martinezz voor de muzikale decibellen en de stemming zat er goed in. Om die feeststemming niet verpesten werden de randen van de gemeentevergunning opgezocht en wellicht iets overschreden. 

Wij willen iedereen bedanken die op enige wijze zijn of haar steentje bijgedragen heeft aan het succes van dit jubileum! Of dit nu was in de vorm van hulp, het brengen van sfeer, of het creëren van genoeg roddelvoer tot het volgende jubileum. 

Ook willen we van deze gelegenheid gebruik maken om de zeven leden te feliciteren die dit jaar hun 40-jarig lidmaatschap hebben volbracht: Olga Gijsselhart, Sacha van der Burg, Willem de Vaan, Muriëlle Suoss, Kees Paijmans, Roald van Dijk en Jan Gall. Proficiat!

Wij kijken met veel voldoening terug op het afgelopen jaar en zien uit naar het volgende seizoen, dat met de opening van het nieuwe veld ook weer knallend van start zal gaan!

De Jubileumcommissie

Willem de Vaan, Annelieke Kuijs, Ingrid Lelieveld, Yuri Banier, Mariëlle Ehren, Mo Zaabout en Jochem Kamst 


De foto’s zijn vanaf nu te vinden op: www.facebook.com/MHCDrunen/photos_albums (ook zichtbaar zonder Facebook profiel!)

Lees in de bijlage de speech van Jeroen Breen (ook zichtbaar zonder hyves profiel!)


 
Bijlage