Rabo Clubsupport 2023

30-8 Nieuws

Beste leden, 


Vanaf 4 september kan er weer gestemd worden voor RABO Club Support. Nadat we afgelopen jaren hebben gespaard met RABO Club Support voor een Hockey-Panna-Veldje, en wat inmiddels is gerealiseerd, willen we dit nu gaan uitbreiden naar een Street Hockey Veldje en daarmee ook een extra oefen 'kooi' te realiseren om extra skills en vaardigheden aan onze Jongste Jeugd (va 4 jaar) aan te leren.

Het Skill Parc is een onderdeel van een groter plan om Hockey nog aantrekkelijker te maken voor jong en oud. We zijn bezig om de hockeyclub van extra activiteiten en plannen te voorzien, zoals ook een nieuw waterveld en een mooi nieuw, modern clubhuis met mooie faciliteiten. Dat alles doen we met z'n allen als vereniging gesteund door de Gemeente Drunen. Met z'n allen gaan we erin slagen om onze gezellige club ook in de toekomst één van de grootste verenigingen uit de Gemeente Heusden te zijn.


Alle leden van de Rabobank kunnen hun stem uitbrengen via de Rabo App of via rabobank.nl/clubsupport. Met jouw stem zorg je ervoor dat er dit jaar weer mooie doelen gerealiseerd kunnen worden!


 

Reacties
Wil je reageren op het nieuws ?

echt stemmen hoor!

Henri Rijnders6-9-2023 @ 03:21:59

Reageer nu!
Wil je reageren op het nieuws ?