Officiële opening watertappunt Dillenburgpark

7-11 Nieuws

Op vrijdag 10 november zijn jullie van harte uitgenodigd om naar het Dillenburgpark te komen. 

Op die dag wordt namelijk het eerste openbare watertappunt in de gemeente Heusden officieel geopend. Dit watertappunt staat aan het begin van het Dillenburgpark, vooraan het pad naar de tennisbanen, hockeyvelden, atletiekbaan etc. Iedereen die tijdens het gebruik van het park behoefte heeft aan een lekker slokje water kan hier zijn of haar waterfles vullen.

Tussen 16.00 en 17.00 uur openen de jeugdburgemeesters van de gemeente Heusden dit watertappunt. Zij worden muzikaal ondersteund door jeugdhofkapel de Knollekus. Stichting Dillenburgpark is zeer verheugd dat ze zo vlak voor 11-11 hiervoor tijd willen vrijmaken!

Jeugd heeft de toekomst

Het  moment is speciaal gericht op de jeugd van de gemeente Heusden want zij zijn de gebruikers van de toekomst van dit mooie park. Leden van de jeugdraad van Stichting Dillenburgpark hebben daarom deze officiële opening mede-georganiseerd.

Iedereen is van harte welkom om samen het (water)glas te heffen tijdens de opening. Dus kom op vrijdag 10 november tussen 16.00 en 17.00 uur naar het Dillenburgpark.

Stichting Dillenburgpark

De organisatie is in handen van Stichting Dillenburgpark. Door de inzet van de stichting worden meerdere onderdelen van het huidige park aangepakt. Het openbare watertappunt is één van de mooie mijlpalen die er tot nu toe behaald zijn.

Help mee en doneer

Wil je ook meer beleven bewegen en genieten in het Dillenburgpark? Help dan mee en doneer via onze crowdfundingspagina. Bekijk hier wat de mogelijkheden zijn:

https://crowdfundingplan.nl/dillenburgpark

En wil je meer weten over de stichting Dillenburgpark en haar plannen?

Neem dan eens een kijkje op de website: www.dillenburgpark.nl

TOT VRIJDAG 10 NOVEMBER!